Pölöskei Szilárd
Pölöskei SzilárdÜgyvezető
20 éve vezetem a céget, sokszor fekszek, vagy kelek vele. Kollégáimmal nap mint nap ügyködünk, nevelgetjük, fejlesztjük, hogy mint „nagykorú” vállalkozás minél inkább megállja helyét a nagyvilágban. Sokat teszünk azért, hogy minden nap elismerést kapjon, de vadhajtásait is kezelgetjük, nehogy rossz irányba haladjon. Én mint gondos „szülő” akkor vagyok rá igazán büszke, ha látom, hogy minél hasznosabb szerepet tölt be és minél nagyobb segítséget nyújt társadalmunknak.
Dr Weixl Várhegyi László
Dr Weixl Várhegyi LászlóTanácsadó, konzulens
Sokat formálta cégünket, szemléletünket, termékpalettánkat. Neki köszönhető, hogy van minta és példakép előttünk. Ember szeretete, segítő készsége és tudása naponta növeli páciensei és gyógyult betegei nagy számát.

Személyes konzultáció »

Dr. Bencz Zoltán
Dr. Bencz ZoltánSzakmai lektor, előadó, tréner
Előadásaink, kiállításaink főszereplője. Könnyed stílusát, közérthető fogalmazását sokan kedveljük. Szakmai iránymutatásának sokat köszönhetünk.
Nikolics Évi
Nikolics ÉviTermészetgyógyász
Ügyfeleinkkel könnyedén ért szót, ennek jutalmaként vele osztják meg elsőként örömüket – bánatukat. Nincs ez máshogy velünk sem, mi is nála kezdünk mindig, ha mondandót megosztani akarunk.
Czmorek Adri
Czmorek Adri
Ő a hátszél a céges- és családi vitorlában, aki mindig jó irányból és biztosan fúj. Tőle dagadnak a hírvitorlák, és az ő nyelvén szólunk, ha üzenni akarunk a külvilág felé.

Kovács Krisztián
Kovács Krisztián
Nála mindenhez van egy „kulcs”. Tőle nem jut tovább feladat, vagy probléma megoldatlanul. Ezt mindannyian tudjuk és néha már vissza is élünk vele, de szerencsénkre szereti a kihívásokat…

Rozi néni
Rozi néniCégünk „Anyukája”
Tőle kapunk útmutatást a térrendezéstől a színharmóniáig, növényektől a „Csí” áramlásáig, és persze tőle kapjuk meg a beosztásunkat is, ha rumli van körülöttünk…