Egyszerű és gyors kolbászos saslik serpenyőbe vagy grillezéshez

Hozzávalók (4 főre):

  • 30 dkg sertéscomb vagy csirkemell
  • 10 dkg csípős kolbász
  • 1 db piros húsú paprika
  • 2 db vöröshagyma
  • 1 cukkini
  • 1 ek grill fűszerkeverék
  • 1 ek mustár
  • 4 ek olaj
  • saslik nyárs
elkészítési idő
elkészítési idő:
45 perc
fogyókúrás
fogyókúrás
gluténmentes
gluténmentes
tejmentes
tejmentes
tojásmentes
tojásmentes

Elkészítés:

  • Keverd össze az olajat, a mustárt és a grillfűszert, majd tedd bele a kockákra vágott húst. Legalább 1 órát hagyd pácolódni.
  • A kolbászt és a cukkinit karikázd, a paprikát és a hagymát vágd nagyobb kockákra.
  • Váltakozva szúrd a saslik nyársra a hozzávalókat és a maradék páclével kenegesd át a nyársakat.
  • Forró grillen, forgatva kb. 15 percig süsd.

Jó étvágyat!