Egyszerű és gyors kolbászos saslik serpenyőbe vagy grillezéshez
Hozzávalók (4 főre):
- 30 dkg sertéscomb vagy csirkemell
- 10 dkg csípős kolbász
- 1 db piros húsú paprika
- 2 db vöröshagyma
- 1 cukkini
- 1 ek grill fűszerkeverék
- 1 ek mustár
- 4 ek olaj
- saslik nyárs


elkészítési idő:
45 perc

fogyókúrás

gluténmentes

tejmentes

tojásmentes
Elkészítés:
- Keverd össze az olajat, a mustárt és a grillfűszert, majd tedd bele a kockákra vágott húst. Legalább 1 órát hagyd pácolódni.
- A kolbászt és a cukkinit karikázd, a paprikát és a hagymát vágd nagyobb kockákra.
- Váltakozva szúrd a saslik nyársra a hozzávalókat és a maradék páclével kenegesd át a nyársakat.
- Forró grillen, forgatva kb. 15 percig süsd.
Jó étvágyat!